Απολύθηκαν 2,500 άτομα που εργάζονταν στην ευρύτερη ξενοδοχειακή βιομηχανία [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Υπουργός Εργασίας ανέφερε ότι θα αποκλειστούν από τα σχέδια στήριξης οι εργοδότες που απέλυσαν εργαζομένους.

Γύρω στις 2,500 εργαζόμενοι που απασχολούνται στην ευρύτερη ξενοδοχειακή βιομηχανία, οι περισσότεροι εκ των οποίων στην Αμμόχωστο έχουν απολυθεί αποκάλυψε η Υπουργός Εργασίας.

Η Υπουργός Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου, αποκάλυψε ότι οι εργοδότες συγκεκριμένων επιχειρήσεων της ξενοδοχειακής βιομηχανίας δεν εκμεταλλεύθηκαν τα σχέδια στήριξης της κυβέρνησης και απέλυσαν τους υπαλλήλους τους.

Την ίδια ώρα, σημείωσε ότι οι εργοδότες αυτοί θα αποκλειστούν από τα σχέδια στήριξης και από τα ευρωπαϊκά κονδύλια.


Όπως δήλωσε η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής Εργασίας της Βουλής, στόχος είναι να καλυφθούν περίπου 2.000 επιχειρήσεις με κατάρτιση σε αυτά τα δύο πολύ σημαντικά θέματα, των ψηφιακών γνώσεων και θεμάτων ασφάλειας και υγείας.

ANT1 Newsroom

Κυριάκος Κυριακίδης

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.