Συμφωνία για την ενεργειακή αναβάθμιση των γραφείων του Τμήματος Δημοσίων έργων Λευκωσίας με τη Lois Builders

Υπεγράφη η συμφωνία για την Ενεργειακή Αναβάθμιση των Κεντρικών και Επαρχιακών Γραφείων του Τμήματος Δημοσίων έργων Λευκωσίας με την εταιρεία Lois Builders.

Υπογράφτηκε σήμερα μεταξύ του τμήματος Δημοσίων Έργων και της κατασκευαστικής εταιρείας Lois Builders, η συμφωνία για την Ενεργειακή Αναβάθμιση των Κεντρικών και Επαρχιακών Γραφείων του Τμήματος Δημοσίων έργων Λευκωσίας. Τη συμφωνία υπέγραψαν εκ μέρους του Τμήματος Δημοσίων Έργων ο διευθυντής κ. Σωκράτης Ζαπίτης και εκ μέρους της Lois Builders o Διευθύνων Σύμβουλος κ. Νικόλας Λοής.

Το έργο αξίας €7,494,336 και θα πραγματοποιηθεί σε 3 φάσεις: μελέτη, κατασκευή και συντήρηση για 12 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της ενεργειακής αναβάθμισης, θα πραγματοποιηθούν κατασκευαστικές, μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές εργασίες.

Το κτίριο των Κεντρικών και Επαρχιακών Γραφείων του Τμήματος Δημοσίων Έργων στη Λευκωσία βρίσκεται στη διεύθυνση Στροβόλου 165 στη Λευκωσία. Πρόκειται για ένα τριώροφο κτίριο με υπόγειο, με συνολική έκταση περίπου 10.740 τ.μ. Το κτίριο αποτελείται από τέσσερις πτέρυγες. Οι τρεις (A, B και Γ) είναι οι χώροι εργασίας, ενώ η πτέρυγα Δ λειτουργεί ως κεντρικός πυρήνας σύνδεσης, κάθετης κίνηση και είσοδος στο κτίριο. Τα γραφεία του Τμήματος Δημοσίων Έργων έχουν χτιστεί σε δύο φάσεις, η πρώτη στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και η δεύτερη στις αρχές της δεκαετίας του 1990. 

Η Lois Builders θέλει να εκφράσει τη σιγουριά της πως για μια ακόμη μια φορά, θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο ένα ακόμη σημαντικό έργο για τη χώρας μας χρησιμοποιώντας τα ίδια συστατικά επιτυχίας: τα 40+ χρόνια εμπειρίας μας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας και την προοδευτική σκέψη προσέγγισης.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...