Μέχρι τις 31/7 οι αιτήσεις από ομίλους εταιρειών για συμμετοχή σε σχέδια του Υπουργείου Εργασίας

Οι όμιλοι εταιρειών που υπέβαλαν σχετικό αίτημα για την περίοδο εφαρμογής των Ειδικών Σχεδίων από 13 Ιουνίου 2020 έως 30 Ιουνίου 2020 και έχει εγκριθεί, δεν χρειάζεται να υποβάλουν εκ νέου αίτημα.

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει ότι οι όμιλοι εταιρειών, οι οποίοι επιθυμούν οι εταιρείες του ομίλου που ασχολούνται με την ίδια οικονομική δραστηριότητα να θεωρηθούν ως μια ενιαία αίτηση για συμμετοχή του ομίλου σε ειδικό σχέδιο που εφαρμόζεται κατά την περίοδο εφαρμογής από την 1η μέχρι την 31η Ιουλίου 2020, θα πρέπει μέχρι τις 31 Ιουλίου 2020 να υποβάλουν αίτημα μέσω του εντύπου που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.coronavirus.mlsi.gov.cy  με σκοπό την παραχώρηση έγκρισης από το Υπουργείο .

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...