Έμπρακτη στήριξη Nicosia Mall: Αποφάσισε να μη χρεώσει τους ενοικιαστές του

Στηρίζει τους τους ενοικιαστές του το Nicosia Mall και δείχνει το δρόμο…

Τον ορθό δρόμο για τις χρεώσεις ενοικίων δείχνει το Nicosia Mall στηρίζοντας τους ενοικιαστές του.

Συγκεκριμένα, με μια εντυπωσιακή κίνηση το Nicosia Mall ανακοίνωσε χθες ότι δεν θα χρεώσει ενοίκια στους ενοικιαστές του για όλη την περίοδο που θα διαρκέσει η αναστολή εργασιών του.

Μάλιστα, αποφάσισε όπως προχωρήσει και σε επέκταση των μέτρων στήριξης προς τους ενοικιαστές του και κατά τους επόμενους μήνες, οι οποίοι αναμένονται δύσκολοι για την αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, το Nicosia Mall αποφάσισε ότι για τους επόμενους 3 μήνες από την επαναλειτουργία του θα χρεώσει μόνο το 50% του συμφωνηθέντος ενοικίου.

M ήταν αναμενόμενο, οι αντιδράσεις των ενοικιαστών ήταν θετικές και δέχτηκαν με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό τις εν λόγω αποφάσεις.

Αξίζει να επισημανθεί, πως με τη συγκεκριμένη του ενέργεια το Nicosia Mall, δίνει οικονομική ανάσα στους ενοικιαστές του σε μια πολύ δύσκολη και κρίσιμη γι’ αυτούς περίοδο.

Όπως μας ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής του Nicosia Mall, κύριος Γιώργο Γεωργίου, παρά το γεγονός ότι η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα που πάρθηκαν για αντιμετώπιση της, έφεραν σε εξαιρετικά δυσμενείς επιπτώσεις στο εμπορικό κέντρο, εντούτοις, έγιναν σκληρές διεργασίες σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου, ούτως ώστε να γίνει εφικτό το Nicosia Mall να προσφέρει τα εν λόγω μέτρα  στήριξης προς τους ενοικιαστές του.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.