Σε πλήρη εφαρμογή σχέδιο της Τράπεζας Κύπρου για μειωμένες τιμές ακινήτων

Πρόκειται για σχέδιο «Asset of the month» το οποίο παρουσιάζει συγκεκριμένο αριθμό ακινήτων τα οποία πωλούνται με μειωμένη τιμή για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Σε πλήρη εφαρμογή τίθεται το σχέδιο της Τράπεζας Κύπρου «Asset of the month» το οποίο θα εφαρμοζόταν από τον περασμένο Μάρτιο αλλά αναστάλθηκε λόγω των επιπτώσεων της Πανδημίας του κορωνοϊού.

Πρόκειται για σχέδιο το οποίο παρουσιάζει συγκεκριμένο αριθμό ακινήτων τα οποία πωλούνται με μειωμένη τιμή για περιορισμένο χρονικό διάστημα και με αυστηρούς όρους πληρωμής

Όπως αναφέρει η Εκτελεστική Διευθύντρια της REMU (Διεύθυνσης Διαχείρισης Ακινήτων), Άννα Σωφρονίου, ο σχεδιασμός του έγινε στις αρχές του έτους για εφαρμογή τον Μάρτιο αλλά η εφαρμογή του αναστάλθηκε την τελευταία στιγμή λόγω των περιστάσεων της Πανδημίας.

Η κα Σωφρονίου εξηγεί πως «πρόκειται για το πρώτο από τα Σχέδια της Τράπεζας Κύπρου που τίθεται εκ νέου σε πλήρη εφαρμογή, καθώς επιστρέφει η οικονομία πίσω στην ομαλότητα.

Σημειώνει δε, ότι «κρίθηκε πως πλέον, καθώς η Κύπρος αφήνει πίσω της σταδιακά τη χειρότερη φάση της Πανδημίας, σχεδιασμοί που είχαν ανασταλεί λόγω της έκρυθμης κατάστασης, μπορούν να τεθούν εκ νέου σε εφαρμογή.»

Η Εκτελεστική Διευθύντρια της REMU, επισημαίνει επίσης, ότι «το Σχέδιο δεν μεταφράζεται σε γενικευμένη μείωση τιμών στα ακίνητα, αλλά αφορά σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου η μειωμένη τιμή προσφέρεται για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα και κάτω από αυστηρές προϋποθέσεις άμεσης καταβολής του αντίτιμου.»

«Η επιλογή των ακινήτων γίνεται με σκοπό την υποστήριξη της ζήτησης, γι’ αυτό στο Σχέδιο περιλαμβάνονται ακίνητα σε όλο το φάσμα τιμών, όλο το φάσμα χρήσεων και σε όλη την επικράτεια της Κύπρου», διευκρινίζει η κα Σωφρονίου.

Δείτε εδώ το σχέδιο.ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.