Υπουργείο Εργασίας: Λεπτομέρειες για το ειδικό επίδομα στήριξης ανέργων

Το Ειδικό Επίδομα θα ισούται με ποσό €360 για περίοδο ενός μηνός, ενώ δεν θα παρέχεται για οποιαδήποτε περίοδο, για την οποία ο άνεργος λαμβάνει ανεργιακό επίδομα, επίδομα ασθενείας, επίδομα μητρότητας, επίδομα πατρότητας ή θεσμοθετημένη σύνταξη.

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για την καταβολή του Σχεδίου Ειδικού Επιδόματος Στήριξης Ανέργων, ύψους €360.
 

ANT1 Newsroom

Άγγελος

03/05/2020>13:05

Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να υποβάλλει ηλεκτρονικά αίτηση για συμμετοχή στο Σχέδιο στο Έντυπο ΕΕΑ.8 η οποία αναρτάται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου (www.coronavirus.mlsi.gov.cy )συγνώμη αλλά το συγκεκριμένο εντυπο(ΕΕΑ.8)δεν υπάρχει πουθενά.μονο η επίσημη απόφαση του Σαββάτου.πως θα κάνω την αίτηση αν δεν υπάρχει;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.