Στη δημοσιότητα η έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για τη διοίκηση του Υπουργείου Οικονομικών

Δείτε τα δέκα ευρήματα της.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρωί της Τετάρτης η έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για τη Διοίκηση Υπουργείου Οικονομικών.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, στο Στρατηγικό Σχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, που αφορά στην περίοδο 2016 – 2018, αποστολή του Υπουργείου είναι η διασφάλιση συνθηκών μακροοικονομικής σταθερότητας και η ορθολογική διαχείριση των πόρων και των οικονομικών υποχρεώσεων του δημοσίου, για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του κάθε πολίτη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το Υπουργείο Οικονομικών επιδιώκει να συμβάλει στην οικοδόμηση ενός εύρωστου, αποτελεσματικού και ευέλικτου κράτους και μέσα από συνθήκες οικονομικής ανάπτυξης να προωθεί την κοινωνική δικαιοσύνη, προάγοντας τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου όλων των πολιτών.

Σύμφωνα με διάγραμμα που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών, η οργανωτική δομή της Διοίκησης παρουσιάζει την πιο κάτω εικόνα:

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.