Υπ. Συμβούλιο: Τρία νομοσχέδια για τη μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας

Τρία νομοσχέδια για τη μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας, ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο. Προβλέπεται νέο σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων και εισάγεται ο θεσμός των εξεταστικών κέντρων για τα διευθυντικά στελέχη. Και πρόνοια για τη σύσταση μιας νέας ανεξάρτητης εποπτικής αρχής, στον τομέα των ασφαλίσεων και των ασφαλιστικών ταμείων, με την παροχή φορολογικών κινήτρων και απαλλαγών, για τους εργαζομένους που θα συμμετέχουν σε ταμεία, όπως το ΓεΣΥ.

Ενα βήμα πριν από τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στον τόπο, που θα βελτιώσει σημαντικά την εξυπηρέτηση του πολίτη και τον τρόπο λειτουργίας της δημόσιας υπηρεσίας. 

Κυριάκος Κυριακίδης

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.