ΚΕΔΙΠΕΣ: Στον Γενικό Ελεγκτή στοιχεία για λογαριασμούς πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων

Την ετοιμότητα της να δώσει πληροφόρηση για κόκκινα δάνεια πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων, στον πρώην Συνεργατισμό, αφού όμως διασφαλιστεί η νομιμότητα μιας τέτοιας ενέργειας, δηλώνει η ΚΕΔΙΠΕΣ. Και απορρίπτει τις καταγγελίες του Γενικού Ελεγκτή προς τον Γενικό Εισαγγελέα, επισημαίνοντας πως δεν υφίσταται καμία πρόθεση για συγκάλυψη οποιουδήποτε θέματος.

Στον Γενικό Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, παραπέμπει τον Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη, η Κυπριακή Εταιρία Διαχείρισης Περουσιακών Στοιχείων, αναφορικά με την νομιμότητα της παροχής, προς την Ελεγκτική Υπηρεσία, των στοιχείων για τα πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα, που διατηρούσαν μη εξυπηρετούμενα δάνεια στην πρώην Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα. 

Κυριάκος Κυριακίδης

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.