Υποτροφία σε άνεργους πτυχιούχους για ΜΒΑ από την RCB Bank

Η RCB Bank στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης προσφέρει υποτροφία ύψους €1.142, που αφορά τα δίδακτρα πρώτης ενότητας, στον φοιτητή που θα εξασφαλίσει την ψηλότερη βαθμολογία στην εξέταση εισδοχής στο πρόγραμμα ΜΒΑ του Mediterranean Institute of Management.

Η RCB Bank στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης προσφέρει υποτροφία ύψους €1.142, που αφορά τα δίδακτρα πρώτης ενότητας, στον φοιτητή που θα εξασφαλίσει την ψηλότερη βαθμολογία στην εξέταση εισδοχής στο πρόγραμμα ΜΒΑ του Mediterranean Institute of Management (ΜΙM) για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020

Ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών αναφέρει ότι η υποτροφία αφορά μόνο άνεργους πτυχιούχους, βραδινή φοίτηση ενώ η εξέταση θα διεξαχθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 2019. Επίσης, οι αιτήσεις για το διεθνές αναγνωρισμένο πρόγραμμα ΜΒΑ θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2019, ηλεκτρονικά  στην ιστοσελίδα του ΜΙΜ: www.mim.ac.cy.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι δομημένο σε τρεις ενότητες. Αρχίζει τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 και ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο του 2020. Τα δίδακτρα του συνολικά είναι €3.426 με δυνατότητα φοιτητικής χορηγίας και καταβάλλονται σε ισόποσες δόσεις ανά ενότητα.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Προϊστάμενο του ΜΙΜ κ. Κυπριανό (Άκη) Νικολαΐδη στο τηλέφωνο 22806117 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση knicolaides@kepa.mlsi.gov.cy ή στη Λειτουργό του ΜΙΜ κ. Έλενα Χριστοδουλίδου στο τηλέφωνο 22806106 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση echristodoulidou@kepa.mlsi.gov.cy.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.