Συστάσεις σε έξι τομείς από το Συμβ.Οικονομίας - Πρώτη έκθεση για βελτίωση της ανταγωνιστικότητας

Την πρώτη έκθεσή του για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας, δημσοιοποίησε σήμερα το Συμβούλιο Οικονομιας και Ανταγωνιστικοτητας.

Στην πρώτη έκθεσή του, έκτασης 179 σελίδων, για την ανταγωνιστικότητας της οικονομίας, το Συμβούλιο Οικονομιας και Ανταγωνιστικοτητας καταγράφει έξι τομείς στους οποίους εντοπίζονται διαρθρωτικές αδυναμίες και προτείνει τη λήψη αντίστοιχων μέτρων για αντιμετώπιση των προβλημάτων. 
Την έκθεση υπέβαλε στον Υπουργό Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, το Συμβούλιο, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Τάκη Κληρίδη, και στη συνέχεια, σε συνέντευξη Τύπου, παρουσίασε την έκθεση, η οποία περιλαμβάνει επισκόπηση των επιδόσεων της κυπριακής οικονομίας, καταγράφοντας συγκριτικά πλεονεκτήματα, αδυναμίες αλλά και προκλήσεις. 

Κυριάκος Κυριακίδης

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.