Λαμβάνει μέτρα η Βουλή. Νέες προτάσεις νόμου για πόθεν έσχες βουλευτών

Αποφάσισαν να δράσουν οι βουλευτές, για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων, και καθώς συνεχίζεται ο κοινωνικός σάλος, αποφάσισαν συζήτηση του θέματος, στην Επιτροπή Ελέγχου, αφού ολοκληρωθεί η έκθεση του Γενικού Ελεγκτή. Το θέμα έχει και άλλες διαστάσεις, και Δημοκρατικός Συναγερμός και Οικολόγοι καταθέτουν αύριο στην Ολομέλεια προτάσεις νόμου, για το πόθεν έσχες των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων, αλλά και για αλλαγή του πλαισίου των ερευνητικών επιτροπών.

Στο μικροσκόπιο της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής θα τεθούν τα κόκκινα δάνεια βουλευτών και άλλων πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων. 
Σε κλειστή συνέδρια, η οποία πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Γενικού Ελεγκτή, η Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα ότι θα εξετάσει το ζήτημα όταν ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης ολοκληρώσει την έκθεσή του. 

Μαίρη Αυξεντίου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.