Σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία σε σχέση με το πόρισμα για τον Συνεργατισμό

Οι επόμενες κινήσεις αναφορικά με τα ευρήματα του πορίσματος της ερευνητικής επιτροπής για τον Συνεργατισμό που διόρισε ο Γενικός Εισαγγελέας, τέθηκαν επί τάπητος σε σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στην Νομική Υπηρεσία.

Το πράσινο φως από τη Νομική Υπηρεσία για την έναρξη ερευνών για εντοπισμό πιθανόν ποινικών ή και αστικών αδικημάτων για την κατάρρευση του Συνεργατικού Πιστωτικού Τομέα, αναμένει η Αστυνομία. Για τον σκοπό αυτό το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στην νομική Υπηρεσία σύσκεψη στην οποία πέραν από τον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη, συμμετείχαν ο επικεφαλής της Ερευνητικής Γεώργιος Αρέστη, το μέλος της Επιτροπής Γεώργιος Χαραλάμπους και τα μέλη των δύο ομάδων που έχουν συσταθεί για εξέταση του πορίσματος. 

Μάριος Αδάμου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.