Προς υλοποίηση αιτήματα των κοινωνικών εταίρων. Κοινό έδαφος στη συνάντηση Υπ.Οικονομικών και ΣΕΚ

Η πορεία της οικονομίας, με επίκεντρο αιτήματα και διεκδικήσεις των εργαζομένων, βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε ο Υπουργός Οικονομικών με την εκτελεστική επιτροπή της ΣΕΚ. Ικανοποίηση αιτημάτων στο μέτρο του δυνατού, ήταν η θέση που προέταξε ο Χάρης Γεωργιάδης.

Κοινό έδαφος για την υιοθέτηση μερικών εκ των εισηγήσεων των κοινωνικών εταίρων, εντοπίζει ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης. Σε δηλώσεις στα κεντρικά γραφεία της ΣΕΚ, μετά την συνάντηση που είχε το πρωί με την εκτελεστική επιτροπή της συντεχνίας, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι η συνεχιζόμενη άνοδος της κυπριακής οικονομίας επιτρέπει στην κυβέρνηση την λήψη μέτρων προς όφελος της κοινωνίας. 

Μάριος Αδάμου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.