Απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα της Ερευνητικής από την Ντάνιελ Νουι

Απάντησε επιτέλους ο ευρωπαίος επόπτης στην Ερευνητική Επιτροπή για τον συνεργατισμό. Με επιστολή της η επικεφαλής του ενιαίου εποπτικού μηχανισμού Ντανιέλ Νούι, απαντά μια προς μία, σε όλες τις ερωτήσεις που της απέστειλε η Επιτροπή. Ωστόσο, επιμένει στην άρνηση της για οποιαδήποτε, έστω αναφορά, σε έγγραφα και αλληλογραφία των εποπτών για τον συνεργατισμό.

Στα χέρια της Ερευνητικής Επιτροπής η πολυαναμενόμενη επιστολή του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επικεφαλής του SSM, Ντανιέλ Νούι, παρά την σχετικά ολιγοσέλιδη επιστολή της, απαντά σε όλα τα θέματα που αναφέρονται στο ερωτηματολόγιο που της απέστειλε το προηγούμενο διάστημα η Επιτροπή, η οποία διερευνά τα αίτια κατάρρευσης του Συνεργατισμού. Απαντήσεις που αφορούν τόσο τον εποπτικό ρόλο των ευρωπαϊκών Αρχών, όσο και όσους ευθύνονται για την κατάρρευση του Συνεργατικού Πιστωτικού Συστήματος. 

Κυριάκος Κυριακίδης

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.