Συμμετοχή Αρχιεπισκοπής στην αύξηση κεφαλαίου της Ελληνικής Τράπεζας

 

 

«Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου και τα συνδεδεμένα με αυτή μέρη, ως μεγαλομέτοχοι της Ελληνικής Τράπεζας Δημόσια Εταιρεία Λτδ, ανακοινώνουν ότι έχουν εξασκήσει όλα τα δικαιώματα προτίμησης που προέκυψαν από τη μετοχική τους θέση στην εν λόγω Τράπεζα», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η ενέργεια αυτή της Αρχιεπισκοπής και των συνδεδεμένων μερών να συμμετάσχουν στην αύξηση κεφαλαίου της Ελληνικής Τράπεζας, «αποδεικνύει έμπρακτα», όπως προστίθεται, «την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν την Ελληνική Τράπεζα Δημόσια Εταιρεία Λτδ και γενικότερα το  χρηματοοικονομικό σύστημα της Κύπρου, το οποίο συνεχίζει να αποτελεί τον βασικό μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας και κατ’ επέκταση της ευημερίας του κυπριακού λαού».

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.