Στην Πανεπιστημιούπολη το πρώτο κατάστημα για πελάτες Ελληνική και ΣΚΤ

Το πρώτο κατάστημα ταυτόχρονης εξυπηρέτησης πελατών της Ελληνικής Τράπεζας και της πρώην Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας, εγκαινιάστηκε χθες το απόγευμα στην Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ταυτόχρονη λειτουργία δύο τραπεζών σε μία. Μέσα σε μόλις 15 μέρες λειτουργίας ενοποιημένου δικτύου, στη βάση της ομαλής και απρόσκοπτης μετάβασής της στη νέα εποχή, η Ελληνική Τράπεζα, εγκαινίασε το πρώτο υποκατάστημα ταυτόχρονης εξυπηρέτησης πελατών του Ομίλου και της πρώην Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας, με έδρα την Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστήμιου Κύπρου. 

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στην παρουσία μελών του διοικητικού και ακαδημαϊκού προσωπικού του Πανεπιστημίου Κύπρου, συνεργατών και πελατών της Ελληνικής, καθώς επίσης και διοικητικών συμβούλων και ανώτερων διευθυντικών στελεχών. 

Το υποκατάστημα της Ελληνικής στην Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστήμιου Κύπρου, προσφέρει την ευρεία γκάμα προϊόντων της Τράπεζας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς όρους και θα καλύπτει τις ανάγκες τόσο του γραφειακού και διδακτικού προσωπικού όσο και των φοιτητών του Πανεπιστημίου. 

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου, η Ελληνική Τράπεζα θα προχωρήσει σύντομα στον μετασχηματισμό και άλλων καταστημάτων με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πελατών της.

Κυριάκος Πομηλορίδης

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.