Ούτε τα ιερά ούτε τα όσια εξαιρέθηκαν από το φαγοπότι στον Συνεργατισμό

Αποκαλύψεων συνέχεια στην Ερευνητική Επιτροπή για τα αίτια κατάρρευσης του Συνεργατισμού. Δάνεια με υποθήκες, εκκλησίες και κοιμητήρια, στον Συνεργατισμό. Δάνεια όμως και σε υπερήλικες, μα όριο αποπληρωμής σαράντα χρόνια. Από την άλλη, πληθαίνουν οι μαρτυρίες ενώπιον της Ερευνητικής, ότι η κατάληξη του Συνεργατισμού που σήμερα, σήμανε το τέλος εποχής, είχε προαποφασισθεί και δρομολογηθεί από τους ευρωπαίους επόπτες, τουλάχιστον από τον Αύγουστο του 2017.

Ούτε τα ιερά ούτε τα όσια, εξαιρέθηκαν από το φαγοπότι στο Συνεργατισμό. Μετά τα δάνεια σε πεθαμένους και τα δάνεια εκατομμυρίων σε γραμματεις η μάρτυρες που καταθέτουν στην ερευνητική επιτροπή για την κατάρρεση του Συνεργατισμού μίλησαν και για δάνεια με εγγύηση εκκλησίες και νεκροταφεία. 

Κυριάκος Κυριακίδης

Νίκος

31/08/2018>16:02

Να δούμε αν θα χώσουν κανένα μέσα απο αυτούς που τα έδιναν τα δάνεια η αν θα τους δίνουν και λεφτά από πάνω για εθελούσια αφυπηρέτηση. Κάποιοι μοιράστηκαν τα δισεκατομμύρια και οι σοφοί κυνηγούν τους γιατρούς και τους εκπαιδευτικούς για να κλείσουν τρύπες!!! Φτάνει πια ο κόσμος δεν μασά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.