Δέκατο Συνέδριο Επικοινωνίας

 

Πραγματοποιήθηκε το πρωί το δέκατο συνέδριο επικοινωνίας. Στην παρουσία εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης διαφημιστών και γενικά όλων όσοι ασχολούνται με τα μέσα .


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος το δέκατο συνέδριο επικοινωνίας. Τίτλος του συνεδρίου Το μέλλον των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της above the line διαφήμισης στην Κύπρο, και απευθυνόταν σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς στα έντυπα αλλά και διαδικτυακά μέσα.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Αντέννα, Στέλιος Μαλέκος, ανέλυσε στους παρευρισκόμενους τους τρόπους με τους οποίους η προβολή και η διαφήμιση πρέπει να αναπτυχθούν προκειμένου η above the line διαφήμιση να παραμείνει σχετική και ενδιαφέρουσα στον καταναλωτή αλλά και αποδοτική για το διαφημιζόμενο.

Ο γενικός διευθυντής του Σίγμα, Αλέξης Νικολάου, αναφέρθηκε στις τάσεις της κυπριακής τηλεόρασης, τις αλλαγές στο χώρο, την ψηφιακή τηλεόραση αλλά και την συνύπαρξη της με το διαδίκτυο.

Ο Γιώργος Χουλιάρας γενικός διευθυντής του Μέγκα αναφέρθηκε στο διαδίκτυο σε σχέση με την τηλεόραση.

Διοργανωτής του συνεδρίου ήταν η εταιρεία IMH.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.