Ανάσα 10 εκ. ευρώ από σεισμογραφικά δεδομένα (audio)

 
Έσοδα πέραν των 10 εκατομμυρίων ευρώ από τις εταιρείες που αγόρασαν τα σεισμογραφικά δεδομένα με αφορμή το δεύτερο γύρο αδειοδοτήσεων των οικοπέδων που βρίσκονται στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας μπήκαν στον κρατικό κορβανά αποκάλυψε μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΑΝΤΕΝΝΑ ο Υπουργός Εμπορίου Νεοκλής Συλικιώτης ο οποίος παράλληλα απάντησε με έντονο τρόπο σε όλους όσοι υποστηρίζουν ότι έχουν αποφασιστεί ήδη σε ποιες εταιρείες θα δοθούν τα οικόπεδα. Όπως υποστήριξε υπάρχει πλήρης διαφάνεια στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί τονίζοντας πως καμία εταιρεία δεν πλεονεκτεί έναντι άλλης ακόμα και αν είναι κυπριακή. "Αυτοί που υποστηρίζουν ότι ήδη έχουμε αποφασίσει που να δώσουμε τα οικόπεδα, μάλλον εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα", υπογράμμισε με νόημα.

Προχωρώντας ένα βήπα παραπέρα ο κύριος Συλικιώτης ανέφερε πως μέχρι στιγμής 87 εταιρείες έχουν αγοράσει τα σεισμογραφικά δεδομένα εκ των οποίων περιλαμβάνονται και αρκετοί κολοσσοί ανά το παγκόσμιο.

Καταλήγοντας ο ΥΠΕΜΠ εμφανίσθηκε πεπεισμένος ότι το ενδιαφέρον για το δεύτερο γύρο αδειοδότησης θα είναι πολύ μεγάλυτερο σε σύγκριση με τον πρώτο γύρο αδειοδότησης.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.