Ενημέρωση με SMS για τις πτήσεις των ΚΑ

 

 

 

Αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο την εξυπηρέτηση των πελατών τους, οι Κυπριακές Αερογραμμές έθεσαν επιτυχώς σε λειτουργία το νέο πρωτοποριακό σύστημα αυτοματοποιημένης ενημέρωσης όλων των επιβατών που πραγματοποιούν τις κρατήσεις τους μέσω των απευθείας καναλιών της εταιρείας.

Το νέο σύστημα παρέχει συνεχή ροή πληροφοριών πραγματικού χρόνου και σε περίπτωση αλλαγής ή ακύρωσης της πτήσης ενημερώνει τους επιβάτες αμέσως, δωρεάν και αυτόματα με SMS και email, παραθέτοντας τους επίσης τα νέα στοιχεία του δρομολογίου τους.

Επιπρόσθετα, 24 ώρες πριν την αναχώρηση αποστέλλεται ηλεκτρονική υπενθύμιση που περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι.

Εξάλλου με την ολοκλήρωση του ταξιδίου δίνεται στον επιβάτη η ευκαιρία αμφίδρομης επικοινωνίας με την εταιρεία με την προαιρετική συμπλήρωση ενός σύντομου ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου.

 

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.