Ζητούν εξαίρεση Δικαστών, ΓΕ και ΒΓΕ από το νομοσχέδιο του κρατικού μισθολογίου

Εξαίρεση των Δικαστών, του Γενικού Εισαγγελέα και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα από το νομοσχέδιο που προβλέπει την εισαγωγή μηχανισμού που θα διασυνδέει το ύψος του κρατικού μισθολογίου για καθαρά συνταγματικούς λόγους, ζητά ο Γενικός Εισαγγελέας.

Ο Κώστας Κληρίδης, εξήγησε πως δεν πρόκειται για οικονομικό θέμα αλλά για καθαρά πολιτειακό αφού ειδική διάταξη στον περί Δικαστηρίων Νόμο προβλέπει ήδη ότι για τους Δικαστές ισχύουν οι εκάστοτε ισχύουσες αυξήσεις για τους δημόσιους υπαλλήλους.Παράλληλα, ο Κώστας Κληρίδης ενημέρωσε τους Βουλευτές ότι σύντομα αναμένεται να είναι έτοιμο νομοσχέδιο που θα προνοεί την αυτονόμηση της Νομικής Υπηρεσίας.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...