Αποφάσεις Απεργών Σφαγείου Κοφίνου

 

 

Σε επ’ αόριστον απεργία κατέρχονται από την ερχόμενη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο Σφαγείο Κοφίνου.

Η απόφαση ελήφθη το πρωί κατά την διάρκεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στις πληρωμές τους καθώς και για τη μη καταβολή του 13ου μισθού. Καθώς επίσης, και για την απόφαση απόλυσης 28 συναδέλφων τους, ως πλεονάζον προσωπικό.

Όπως ανέφεραν δεν τους έμεινε άλλη επιλογή από την απεργία. Με την απόφαση των εργαζομένων να κατέλθουν σε επ’ αόριστον απεργία διαφώνησε η Διεύθυνση του Σφαγείου.

Ο αναπληρωτής Διευθυντής, Γιώργος Γαβριήλ σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι η απόφαση αυτή αναμένεται να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Σε επ αόριστον απεργία κατέρχονται από την Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο Σφαγείο Κοφίνου. Διαμαρτύρονται για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στις πληρωμές τους καθώς και για τη μη καταβολή του 13ου μισθού.

Οι εργαζόμενοι εκφράζουν αγανάκτηση για την μη καταβολή ακόμη του 13ου μισθού, αλλά και δυσφορία για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην πληρωμή των δεδουλευμένων τους, καθώς και για την απόφαση απόλυσης 28 συναδέλφων τους, ως πλεονάζον προσωπικό. Όπως τόνισαν δεν τους απέμεινε άλλη επιλογή από την απεργία.

Κραύγαζαν μεταξύ άλλων

Δεν μας καταβλήθηκε το μισθολόγιο. / Τα δάνεια μας αποκόπτονται από το μισθό μας απεργία επ αόριστον

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση, βρέθηκαν τα χρήματα και οι εργαζόμενοι μέχρι την Τρίτη θα πληρωθούν κανονικά το μισθό τους.

 

 

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.