Αποκαλυπτικό: Η Τράπεζα Κύπρου δημιουργεί «Κακή Τράπεζα»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην τράπεζα Κύπρου. Σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες του ΑΝΤ1, προχωρεί, στη δημιουργία κακής τράπεζας, με έδρα το κτήριο της πρώην Λαϊκής Τράπεζας. Δείτε ποια δάνεια θα μεταφερθούν στη νέα αυτή τράπεζα αλλά και ο τρόπο λειτουργίας της

Αίτηση για δημιουργία εσωτερικής κακής τράπεζας η οποιά θα έχει την έδρα της στο κτήριο όπου βρισκόνταν τα πρώην κεντρικά γραφεία της Λαϊκής Τράπεζα υπέβαλε πριν από λίγες μέρες στην Κεντρική Τράπεζα η Τράπεζα Κύπρου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΝΤΕΝΑ επικεφαλής της τράπεζας αυτής που θα ονομάζεται Real Estate Management Unit θα είναι ο κύριος Μίλτος Μιχαηλας νυν διευθυντής διεθνών εργασιών της Τράπεζας Κύπρου. 

Σωκράτης Ιωακείμ

ubsconsult

25/02/2016>07:00

Αγαπητε Σωκράτη, Δεν σε ενημέρωσαν καλά. Η κακή τράπεζα που ανακάλυψες, διοικείται από άτομα που εργάζονταν με επιτυχία για χρόνια για τον κύριο Βγενόπουλο σε μια "κακή τράπεζα", την Λαική. Η εμπειρία τους να καταστρέφουν τομείς της οικονομίας είναι αποδεδειγμένη. Τι ξέρει ο κος Μιχαηλάς και η παρέα του από την διαχείριση ακινήτων? ΤΙΠΟΤΑ. Για αυτό και η ΚΑΚΗ τράπεζα όπως την αποκαλείς, κάλεσε ένα ΚΑΚΟ σύμβουλο (τον γιο του Αντωνη Λοιζου, ενώς ΚΑΚΟΥ εκτιμητή που έκανε ψευδή εκτιμήσεις για χρόνια για την ΚΑΚΗ τράπεζα Κύπρου). Η Κακή Τράπεζα Κύπρου πλέον, έδωσε την διαχείριση των ακινήτων της στην Resolute μια εταιρεία με κάποια αγγλάκια τους οποίους έδιωξαν κακήν κακώς από την Πειραιώς και από την Eurobank. Ο ίδιος κος Παύλος Λοιζου της Resolute, που συνεργάζεται πλέον με τα κακά παιδιά της Λαικής είναι μεσίτης, είναι εκτιμητής και ειναι αυτος και οι συνεργάτες του που κακοδιαχερίτηκαν μεγάλο ακίνητο της Τράπεζας Κύπρου σε χώρα που δραστηριοποιείται η τράπεζα μέχρι σήμερα. Το όλο οικοδόμημα είναι μια καταστροφή για την Κυπριακή Οικονομία γιατί τα άτομα της Κακής Τράπεζας έχουν αλλες προσδοκίες, όπως είχα και στην πρώην ΚΑΚΗ Λαική. Αργά η γρήγορα θα φανεί και πάλι η αδυναμία της Κεντρικής Τράπεζας να επιβάλει ενα πλαίσιο διαχείρισης των τραπεζών και φυσικά θα καταστραφεί εντελώς ένας τομέας της Κυπριακής οικονομίας, ο τομέας των ακινήτων.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Michael Joannides

25/02/2016>06:34

Η Κεντρική Τράπεζα πρέπει πρώτα να εκτελεί τα καθήκοντα και υποχρεώσεις προς προστασία των καταναλωτών και βάσει της γνωμάτευσης της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας και όχι να αρκείται ότι δεν έχει αρμοδιότητα να ασχολείται με καταγγελίες καταναλωτών η εις την επιτροπή θεσμών ψευδώς να ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν καταγγελίες καταναλωτών. Τις δεκάδες γραπτές καταγγελίες μου ότι οι Τραπεζίτες ενεργουν ανεύθυνα, αυθαίρετα , κακόβουλα μήπως τις έρριξε στο κάλαθο των αχρήστων; Η επιτροπή θεσμών πρέπει να εξετάσει άμεσα την υπέρβαση και κατάχρηση εξουσίας από την Κεντρική Τράπεζα, τον Γενικό Εισαγγελέα και την Δικαστική Εξουσία που μέχρι σήμερα ανέχονται και συγκαλύπτουν αυθαίρετες και παράνομες ενέργειες και εκβιαστικές πρακτικές εναντίον των ανυπεράσπιστων πελατών ενεργώντας πέρα και πάνω από νόμους και δικαστικές αποφάσεις, χωρίς κόστος, συνέπεια και τιμωρία. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα. Θέλλει έγγραφα που να αποδεικνύουν αυτούς τους ισχυρισμούς; Ζητάτε και θα τα έχετε σε ηλεκτρονική μορφή σε δέκα λεπτά μόνο. Τι πράττει ο Γενικός Εισαγγελέας καθ υπέρβαση και κατάχρηση εξουσίας; Παρεμβαίνει και αποσύρει ιδιωτικής ποινικές, την δική μου, χωρίς να αιτιολογεί!!! αντί να διερευνήσει γραπτλές καταγγελίες για ψευδορκία των μαρτύρων τραπεζών π ου παραπλάνησα το Δικαστήριο εις τις άδικες, λανθασμένες και μεροληπτικές αποφάσεις υπερτων Τραπεζών. Αυτό είναι το κράτος δικαίου και η χρηστή διοίκηση που επαγγέλονται οι Κυβερνώντες. Και εις ανώτερα!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.