Ένα "κλικ" στην Υγεία!

 

 

Μία νέα σελίδα φέρνει πιο κοντά ασθενείς και επαγγελματίες υγείας. Από τη νέα ιστοσελίδα, iatrikoskosmos.com, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με επαγγελματίες υγείας και να ενημερώνονται σχετικά με τα τελευταία νέα για φάρμακα και θεραπείες.Με στόχο την άμεση, διαδραστική και αποτελεσματική πληροφόρηση σε θέματα υγείας, αλλά και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ επαγγελματιών υγείας, η εταιρεία Αrtworks, σε συνεργασία με την Microsoft και την Cyta, εγκαινιάζουν την 1η Μαρτίου, τη νέα ιστοσελίδα, iatrikoskosmos.com.

Για την κατασκευή της ιστοσελίδας, χρειάστηκαν περισσότερα από δύο χρόνια αδιάκοπης δουλειάς. Έρευνα, μελέτη, διεξοδική κατηγοριοποίηση.

Εκτός από ενημέρωση γύρω από ιατρικά θέματα και σκευάσματα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με γιατρούς, αφήνοντας τα δικά τους Instant Messenger.

Παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα live επικοινωνίας και παρακολούθησης υλικού.

Η νέα ιστοσελίδα iatrikoskosmos.com, αρχίζει τη λειτουργία της την Πέμπτη 1η Μαρτίου.

 

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.