40 Χιλιάδες Ευρώ για Ενίσχυση της Green Dot.

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Σοφοκλής Αλετράρης συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους της εταιρείας Green Dot Cyprus οι οποίοι ενημερώθηκαν σχετικά με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για τη διαδικασία παραχώρησης οικονομικής ενίσχυσης από το Τμήμα Περιβάλλοντος για την επέκταση του προγράμματος του συλλογικού συστήματος διαχείρισης αποβλήτων συσκευασιών της εταιρείας, στις επαρχίες Πάφου, Αμμοχώστου και Λάρνακας, για το έτος 2012.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο Υπουργός Γεωργίας είπε ότι για τον σκοπό αυτό, σε πρώτη φάση, θα δοθεί στην Green Dot Cyprus το ποσό των 40 χιλιάδων ευρώ από εξοικονομήσεις του προϋπολογισμού του Τμήματος Περιβάλλοντος και, σε μεταγενέστερο στάδιο, ποσό από εξοικονομήσεις του προϋπολογισμού του Τμήματος που θα διαφανούν μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2012».

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.