Αναστολή διαπραγμάτευσης τίτλων των Κυπριακών Αερογραμμών

 

 

Την αναστολή διαπραγμάτευσης των τίτλων των Κυπριακών Αερογραμμών ανακοίνωσε σήμερα το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ). 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του «το ΧΑΚ μετά από σχετική εισήγηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ανακοινώνει την αναστολή διαπραγμάτευσης των τίτλων της εταιρείας Κυπριακές Αερογραμμές Δημόσια Λτδ από σήμερα 9 Φεβρουαρίου 2012 μέχρι και την έκδοση διευκρινιστικής ανακοίνωσης εκ μέρους της εταιρείας, ενόψει της αβεβαιότητας που φαίνεται να δημιουργείται από δηλώσεις και δημοσιεύματα στον Τύπο ως προς την οικονομική κατάσταση και τις προοπτικές της εταιρείας»

«Η επανέναρξη διαπραγμάτευσης των τίτλων της εταιρείας θα γίνει αμέσως μετά από την έκδοση της σχετικής ανακοίνωσης», προστίθεται.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...