ΑΗΚ: Ειδικές διατιμήσεις για τους λήπτες ΕΕΕ

Στην τροποποίηση των κριτηρίων ένταξης στην ειδική οικιακή διατίμηση για κατηγορίες ευάλωτων καταναλωτών, ώστε να περιλαμβάνονται και οι δικαιούχοι Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ) προχώρησε η ΑΗΚ, με βάση απόφαση που λήφθηκε στις 11 Ιουνίου 2015.

Σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου, μέχρι τώρα υπήρχαν περίπου 15.000 οικιακοί καταναλωτές που επωφελούνταν από την ειδική διατίμηση με έκπτωση 20% που τέθηκε σε εφαρμογή την 1.5.2006, μετά από απόφαση του Αρμόδιου Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και τροποποιήθηκε με νέες αποφάσεις του, που λήφθηκαν στις 12.9.2008, στις 18.5.2010 και στις 27.6.2013. 

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.