Αυστηρός έλεγχος και διαφάνεια στα κοινοτικά συμβούλια

Σε συμφωνία με ιδιωτικούς ελεγκτικούς οίκους, έχουν καταλήξει αρκετά κοινοτικά συμβούλια, μετά τις σαφέστατες προειδοποιήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών και της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, για αναρχία στις οικονομικές τους καταστάσεις. Ωστόσο, η κατάσταση παραμένει χαώδης και ο έλεγχος θα χρειαστεί να πάει σε βάθος χρόνου, ακόμα και πριν το 2008.

Σε μια προσπάθεια να αποσυμφορηθεί ο φόρτος εργασίας που έχει συσσωρευτεί, για τον έλεγχο των οικονομικών λογαριασμών των κοινοτήτων, έχουν ανατεθεί εργασίες στον ιδιωτικό τομέα. 

Πέτρος Μελαϊσης

Γιώργος Μιλής

27/07/2015>10:30

Η ασυδοσία καλά κρατεί! Κανένας έλεγχος. Και θυμηθήκαμε το 2015 να κοιτάξουμε και αυτό το θέμα. Κρίμα. Καλά να πάθουμε με τις μετριότητες που προωθούμε παντού. Και δεν μπορώ να μη σχολιάσω και το γεγονός ότι έχουμε μεγάλο αριθμό δημοσίων υπαλλήλων με αρκετά καλούς μισθούς, αλλά όταν υπάρχει δουλειά που χρειάζεται λίγο περισσότερες ώρες, πληρώνουμε διπλά για να φέρουμε ιδιώτες...και μη μου πείτε ότι δεν τα πληρώνουμε εμείς αλλά οι Δήμοι γιατί θα είναι τουλάχιστον αστείο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.