Πορεία Ανάπτυξης για την Εθνική Ασφαλιστική!

Πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουνίου με μεγάλη επιτυχία η τελετή βράβευσης των κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων και Πρακτόρων της Εθνικής Ασφαλιστικής (Κύπρου) για το έτος 2014.

Με την παρουσία τους, τίμησαν την εκδήλωση η Έφορος Ασφαλίσεων κα Βικτώρια Νάταρ, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας κ. Σπύρος Μαυρόγαλος και τα μέλη κ.κ. Σταύρος Κωνσταντάς, Σωτήρης Σοφόπουλος και Γιώργος Ζαφείρης. Επίσης, στην εκδήλωση συμμετείχε το Δίκτυο Πωλήσεων καθώς και το Διοικητικό Προσωπικό.

Με το σύνθημα «Πορεία Ανάπτυξης» ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Δημοσθένης Τζιάζας ενθάρρυνε το Δίκτυο Πωλήσεων για ακόμα πιο πολλές επιτυχίες ανακοινώνοντας τα εξαιρετικά τους αποτελέσματα. Σε ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Βασιλείου τόνισε τη συνεχή και σταθερή βελτίωση των παραγωγικών αποτελεσμάτων η οποία συνοδεύεται από ισχυρούς δείκτες φερεγγυότητας και για τις δύο Εταιρείες.  Στον δικό του χαιρετισμό ο κ. Μαυρόγαλος, έδωσε τα δικά του συγχαρητήρια στους ανθρώπους μαχητές της πρώτης γραμμής δίνοντας έμφαση στην πρόθεση της μητρικής για συνεχόμενη στήριξη των θυγατρικών της Κύπρου προς την επίτευξη ακόμα καλύτερων αποτελεσμάτων.

Η βραδιά έκλεισε με την βράβευση των κορυφαίων Συνεργατών για το 2014.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.