Ενεργειακή αναβάθμιση του κτιριου της Υπηρεσίας Εμπορίου

Υπογραφή συμβολαίου για ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου της Υπηρεσίας Εμπορίου.

Υπογράφηκε σήμερα στο Τμήμα Δημοσίων Έργων το συμβόλαιο για Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα-Κύπρος 2007-2013 «Βιώσιμη Ενεργειακή Ανάπτυξη σε Περιφερειακό, Διαπεριφερειακό και Διασυνοριακό Επίπεδο» – Ενεργειακή Αναβάθμιση του Κτιρίου της Υπηρεσίας Εμπορίου του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Η δαπάνη του έργου ανέρχεται στις €274.784 (+Φ.Π.Α.). Οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να αρχίσουν τέλος Μαρτίου 2015 και να συμπληρωθούν σε δεκαέξι εβδομάδες.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, το Συμβόλαιο υπέγραψαν εκ μέρους της Κυβέρνησης, η Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων Χρυστάλλα Μαλλούππα και εκ μέρους της εταιρείας Α& A Αποστολίδης Εργοληπτική Εταιρεία Ltd Απόστολος Αποστολίδης.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...