Υπέκυψε ακόμη ένα παιδί που τραυματίστηκε την Κυριακή, όταν οδηγός έριξε το αυτοκίνητό του πάνω στο πλήθος κατά τη διάρκεια χριστουγεννιάτικης παρέλασης στην πόλη Γουόκεσα, στην πολιτεία Ουισκόνσιν.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΜεξικό: Έξι πτώματα βρέθηκαν κρεμασμένα σε γέφυρα ΕΠΟΜΕΝΟΣαουδική Αραβία: Βομβαρδίζει για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα τη Σανάα
Αιματηρή παρέλαση Ουισκόνσιν: Υπέκυψε άλλο ένα παιδί - Στους έξι οι νεκροί
Ο φερόμενος ως δράστης του μακελειού στη Γουόκεσα του Ουισκόνσιν, θα αντιμετωπίσει πλέον δίωξη για έξι, όχι πέντε ανθρωποκτονίες από πρόθεση
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.