Στη Σύνοδο Κορυφής του Οκτωβρίου αναμένεται ότι θα συζητηθεί η συμφωνία AUKUS, μεταξύ ΗΠΑ, Αυστραλίας και Βρετανίας για τη δημιουργία ενός «μικρού ΝΑΤΟ», προανήγγειλε με ανάρτησή του ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΤατάρ σε Ανατολού: Στην ατζέντα μας δεν υπάρχει αποκεντρωμένη ομοσπονδίαΕΠΟΜΕΝΟΛίνκολν - ΠΑΟΚ 0-2: Το αυτονόητο με λίγο ζόρι [στιγμιότυπα]
ΕΕ: Στη Σύνοδο Κορυφής του Οκτωβρίου η AUKUS
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόνισε ότι η συμφωνία ΗΠΑ, Αυστραλίας και Βρετανίας « καταδεικνύει περαιτέρω την ανάγκη για μια κοινή προσέγγιση της ΕΕ σε μια περιοχή στρατηγικού ενδιαφέροντος»
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.