Σήμερα, ως μέρος του HERA incubator, η νέα ομάδα εμπειρογνωμόνων της Kομισιόν για τις μεταλλάξεις COVID-19 θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συνάντηση για να συζητήσει την κυκλοφορία και την κατηγοριοποίηση των μεταλλάξεων και την ανάγκη προσαρμογής των εμβολίων σε αυτά.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΠρόεδρος Βουλής: Συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο του Γενικού Δικαστηρίου ΕΕΕΠΟΜΕΝΟΙσημερινός: Δεκάδες νεκροί σε εξεγέρσεις σε φυλακές (ΦΩΤΟΣ)
Κομισιόν: Σήμερα η 1η συνάντηση της ομάδας ειδικών για μεταλλάξεις και θεραπείες COVID-19
«Καλπάζει» σε όλη την Ευρώπη η ινδική μετάλλαξη
2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Η ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία διακήρυξε την ανεξαρτησία της από το Πατριαρχείο της Μόσχας
27/05/2022 20:38
Καθυστερημένα παραδοχή αποτυχίας της αστυνομίας για το μακελειό στο Τέξας - «Ήταν λάθος απόφαση»
6' ΠΡΙΝ
Άλμα μεταλλίου για τον Παύλο Κοντίδη
Άλμα από την ένατη στην τρίτη θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Laser, πραγματοποίησε ο Παύλος Κοντ
48' ΠΡΙΝ
«Casa de Mikel»: Aπόψε στις 21:20 με καλεσμένη την εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ένα επεισόδιο-φωτιά ετοίμασαν για το τηλεοπτικό κοινό ο Μιχάλης Σοφοκλέους και η παρέα του. 
- ANT1 © 2019 Copyright. All Rights Reserved.
Μέλος του Κυπριακού Οργανισμού Εκδοτών Διαδικτύου.
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.