Γαλλικό δικαστήριο έκρινε σήμερα, Δευτέρα, ένοχο για υπόθεση διαφθοράς και άσκηση επιρροής τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, καταδικάζοντάς τον σε τρία χρόνια φυλάκισης, εκ των οποίων τα δύο με αναστολή.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΚλοπ για Σαλάχ: «Ελπίζω να μείνει στη Λίβερπουλ για πολλά χρόνια»ΕΠΟΜΕΝΟΑντιστρέφουν τα πυρά σε Παπαδόπουλό οι Υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας
Ένοχος για διαφθορά ο Νικολά Σαρκοζί – Θα εκτίσει ένα χρόνο φυλάκιση
Κατηγορείται ότι προσέφερε δουλειά - «ρουσφέτι» στο Μονακό σε δικαστή, με αντάλλαγμα εσωτερική πληροφόρηση.
26' ΠΡΙΝ
Σκόραρε στα γενέθλια του ο Ματ [ΒΙΝΤΕΟ]
Ο Ματ Ντάρμπισάιαρ, συνεχίζει αυτό που έκανε και στην Ομόνοια, δηλαδή να σκοράρει, μόνο που σήμερα
7' ΠΡΙΝ
«Άγριες Μέλισσες ΙΙ»: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις στη δραματική σειρά!
Αποκαλύψεις που σοκάρουν, ένα ταξίδι που θα αναζωπυρώσει την κόντρα μεταξύ των δύο αδελφών αλλά
- ANT1 © 2019 Copyright. All Rights Reserved.
Μέλος του Κυπριακού Οργανισμού Εκδοτών Διαδικτύου.
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.