Κυβερνήσεις σε όλη την Ευρώπη ανακοίνωσαν σήμερα αυστηρότερα και μεγαλύτερης διάρκεια lockdowns εν μέσω φόβων για το παραλλαγμένο στέλεχος του κορωνοϊού που θεωρείται πιο μεταδοτικό και ταυτοποιήθηκε αρχικά στη Βρετανία, με τους εμβολιασμούς να μην αναμένεται να προσφέρουν και μεγάλη βοήθεια για ακόμα δύο με τρεις μήνες.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΧ.Λοϊζίδης: ''Ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει πιάσει πάτο. Κάθε βδομάδα βάλλεται η ΚΟΠ εξαιτίας του!''ΕΠΟΜΕΝΟΓυναίκα 28 ετών το νεαρότερο θύμα της πανδημίας στην Κύπρο [ΒΙΝΤΕΟ]
Κορωνοϊός: Η Ευρώπη παρατείνει και αυστηροποιεί τα lockdown
Κυβερνήσεις σε όλη την Ευρώπη ανακοίνωσαν σήμερα αυστηρότερα και μεγαλύτερης διάρκεια lockdowns εν μέσω φόβων για το παραλλαγμένο στέλεχος.
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.