Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators)

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Τις επιπτώσεις της πανδημίας για μετανάστες και πρόσφυγες συζήτησε η αρμόδια Επιτροπή της ΚΣΣΕ

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα.

Τις επιπτώσεις της πανδημίας για μετανάστες και πρόσφυγες συζήτησε η Επιτροπή Μετανάστευσης, Προσφύγων και Εκτοπισμένων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. 

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις των μη-κυβερνητικών οργανισμών που ασχολούνται με την προστασία μεταναστών και προσφύγων στην Ευρώπη, οι ανθρωπιστικές επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19 για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες και η προστασία των βίαια εκτοπισθέντων ατόμων σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.
 

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα και τη Βουλή των Αντιπροσώπων εκπροσώπησε ο επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), Βουλευτής Νίκος Τορναρίτης, ανακοίνωσε η Βουλή.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.