Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators)

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Μάστιγα η ανεργία στην Ευρωζώνη

Με γεωμετρική πρόοδο αυξάνεται η ανεργία στην ευρωζώνη.  Τουλάχιστον 17 εκ. άνθρωποι σε χώρες της ευρωζώνης έχουν χάσει τη δουλεία τους.

Το Φεβρουάριο  η ανεργία στην Ευρωζώνη έφτασε το 10,8%, κάνοντας ρεκόρ 15ετίας για τα 17 κράτη-μέλη, που έχουν το ίδιο νόμισμα.

Γενικότερα, στην Ευρώπη των 27 χωρών, η ανεργία έφτασε το 10,2% έναντι 10,1 τον προηγούμενο μήνα, ποσοστό που μεταφράζεται σε 24.550.000 ανθρώπους.

Όσον αφορά την κάθε χώρα ξεχωριστά, η Ισπανία παρέμεινε πρώτη στον σχετικό πίνακα με 23,6%, με την Ελλάδα να είναι δεύτερη με 21%.

Στα αξιοσημείωτα αλλά και αναμενόμενα βάσει των συνθηκών που επικρατούν σε όλη την Ευρώπη, το ότι ο δείκτης της ανεργίας παρουσίασε άνοδο για δέκατο συνεχόμενο μήνα.

Την ίδια ώρα οι ηγέτες της ευρωζώνης ορκίζονται ανάπτυξη, προκειμένου να βγουν οι χώρες από την ύφεση, ελπίζοντας με τα αντιλαϊκά μέτρα που λαμβάνουν και τις διαρθρωτικές κινήσεις να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη στην αγορά.

 

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.