Την ετοιμότητα της Ελλάδας να προβεί στις αναγκαίες συζητήσεις με τη Λιβύη για τον καθορισμό των θαλασσίων ζωνών μεταξύ των δύο χωρών, υπογράμμισε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στις δηλώσεις του, μετά το πέρας της συνάντησής του με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Λιβύης, Χουσεΐν Ατίγια Αμπντούλ Χαφέεζ Αλ Κατράνι.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΕπ. Οικονομικών: Πρόταση νόμου για επέκταση σχεδίου ληξιπρόθεσμων φορολογικών οφειλώνΕΠΟΜΕΝΟΗ Πάφος «σκότωσε» τον Ερμή, τις ελπίδες του και...ο υποβιβασμός είναι ορατός! [ΒΙΝΤΕΟ]
Έτοιμη για καθορισμό θαλασσίων ζωνών με τη Λιβύη η Ελλάδα
Συνάντηση Δένδια με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Λιβύης
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.