Σύσσωμος ο ξένος Τύπος ια την υπερψήφιση των μέτρων

 

 

«Το Ελληνικό Κοινοβούλιο στηρίζει τα μέτρα λιτότητας» σημειώνει το BBC, κάνοντας έντονη αναφορά στα επεισόδια έξω από τη Βουλή πριν και κατά τη διάρκεια της ψήφισης των μέτρων

«Το Ελληνικό Κοινοβούλιο εγκρίνει το πακέτο λιτότητας παρά τις δυναμικές διαμαρτυρίες» τονίζει τοSpiegel, το οποίο κάνει λόγο για σκληρό πακέτο μέτρων αλλά για απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να δοθεί και άλλη βοήθεια στην Ελλάδα.

«Οργή στην Αθήνα την ώρα που περνούσαν τα μέτρα λιτότητας» αναφέρει η Guardian, ενώ «Η Ελλάδα ενέκρινε τον κρίσιμο λογαριασμό λιτότητας» είναι ο τίτλος του Al Jazeera

«Ενέκρινε τις περικοπές λιτότητας το Ελληνικό Κοινοβούλιο» γράφει το CNN, τα ο οποίο  κάνει λόγο για πάνω από 70.000 διαδηλωτές έξω από τη Βουλή.

«Ελλάδα: Το Κοινοβούλιο υιοθετεί με στενή πλειοψηφία τα νέα μέτρα λιτότητας» αναφέρει η Le Monde, ενώ, τέλος, για «Εύθραυστη κυβερνητική πλειοψηφία στηρίζει τη λιτότητα στην Ελλάδα» μιλούν οι New York Times.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.