Τη φωτογραφία της Μυρτώς από τη θάλασσα, στο πρώτο μπάνιο που έκανε επτά χρόνια μετά την επίθεση που δέχθηκε σε παραλία της Πάρου, δημοσίευσε σήμερα η μητέρα της στο Facebook.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΧωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην ΕύβοιαΕΠΟΜΕΝΟΤραμπ για την οπλοκατοχή: Να κλείσουμε ξανά τους ψυχικά ασθενείς σε ιδρύματα
Συγκίνηση για τη Μυρτώ: Έκανε το πρώτο της μπάνιο μετά από επτά χρόνια
Καμάρι και συγκίνηση από τη μητέρα της κοπέλας που τα τελευταία επτά χρόνια έχει ανέβει το δικό της «Γολγοθά».
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.