Απειλές για διαγραφή εξακόντισε ο Καμμένος {ΒΙΝΤΕΟ}

Απειλές για διαγραφή εξακόντισε ο Πάνος Καμμένος εναντίον όσων στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων τυχόν αγνοήσουν το «όχι σε ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση» που είπε, καθώς είναι κάθετα αντίθετος με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Επιφύλαξε, μάλιστα, δεικτικά στελέχη για δύο από τα στελέχη του κόμματος που παραμένουν στην Κυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ξεκινώντας την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου, ξεκαθάρισε ότι οι ΑΝΕΛ, δεν πρόκειται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.

Όπως είπε αν και πρόκειται για μία κυβέρνηση, η οποία για πρώτη φορά πολέμησε την διαπλοκή και τη διαφθορά και έδωσε ελπίδα στους Έλληνες, εάν οι ΑΝΕΛ δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, θα είναι σαν να δίνουν ψήφο στη Συμφωνία. «Θα συνεχίσουμε να εκτελούμε τη λαϊκή εντολή» τόνισε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος, όσοι από τους ΑΝΕΛ δεν συνταχθούν με τις αποφάσεις του κόμματος, αυτομάτως θα διαγραφούν.Παράλληλα ζήτησε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη Συνθήκη των Πρεσπών, δεσμευόμενος ότι θα σεβαστεί το όποιο αποτέλεσμα.

«Καμία λύση με τη χρήση του όρου Μακεδονία ήταν η απόφαση στο πρώτο και το τρίτο συνέδριο», είπε ο κ. Καμμένος και διευκρίνισε ότι «Γι' αυτό ακριβώς και μόνον τον λόγο σήμερα ανακοίνωσα στον πρωθυπουργό ότι οι ΑΝΕΛ αποχωρούμε από την κυβέρνηση». Μια κυβέρνηση την οποία όπως ανέφερε «πονάμε, που τη χτίσαμε μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ, που την είδαμε να συγκρούεται με τη διαπλοκή και τη διαφθορά, που έβγαλε τη χώρα από τα Μνημόνια». «Αλλά», τόνισε, «αν δώσουμε την εμπιστοσύνη μας είναι σαν να δίνουμε την εμπιστοσύνη μας στη Συμφωνία των Πρεσπών».

Επίσης, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι η πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης γίνεται από υπερευαισθησία του πρωθυπουργού.

ANT1 Newsroom

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΙΣ

13/01/2019>14:37

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΙΣ

13/01/2019>14:34

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Π.ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.