Έρευνα για το βουλευτή που έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό

 

Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Ι. Διώτης αναφορικά με τον βουλευτή που έβγαλε στο εξωτερικό ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο κ. Διώτης ζητεί τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας προκειμένου να διακριβωθεί , αν το ποσό αυτό εξήχθη στο εξωτερικό και η τυχόν αναντιστοιχία του με τα δηλωθέντα εισοδήματα.

Εν τω μεταξύ, έκκληση προς «τον βουλευτή ή την βουλευτή που έβγαλε ένα εκατομμύριο ευρώ στο εξωτερικό, να αποκαθάρει το πολιτικό σύστημα δίνοντας εξηγήσεις» απηύθυνε ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ στο νομοσχέδιο για το PSI, Λεωνίδας Γρηγοράκος. Ζήτησε μάλιστα, μέχρι σήμερα το μεσημέρι να έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο βουλευτής την ταυτότητά του ή να την αποκαλύψει ο πρόεδρος της Αρχής καταπολέμησης του μαύρου χρήματος και αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Παναγιώτης Νικολούδης.

«Αν μέχρι το μεσημέρι δεν βγει ο συνάδελφος να πει και να δώσει εξηγήσεις, θα πρέπει ο πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής, να ανακοινώσει το όνομά του. Δεν θα πέσουμε στην παγίδα να κατηγορήσουμε συλλήβδην το πολιτικό σύστημα. Είμαστε υποχρεωμένοι να αυτοπροστατευτούμε και αν υπάρχουν και άλλοι να ανακοινωθούν σήμερα» ανέφερε ο κ. Γρηγοράκος.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.