Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators)

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα στην Ελλάδα

 Εννέα μέρες δόθηκαν στην Ελλάδα για να υλοποιήσει σκληρά μέτρα, γράφουν οι Financial Times.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της ηλετκτρονικής έκδοσης της παγκόσμιας εφημερίδας η παραχώρηση χρημάτων στο Ελληνικό Δημόσιο περνά μέσα από συμπληγάδες οι οποίες θα πρέπει να ξεπεραστούν εντός εννέα ημερών.

Στα χέρια της Ελληνικής Κυβέρνησης ανα΄φερει η Ε΅φημερίδα βρίσκεται μία μακροσκελής λίστα με τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται από τους διεθνείς δανειστές πριν τα τέλη Φεβρουαρίου ώστε να αποδεσμευτεί το δεύτερο πακέτο βοήθειας ύψους 130 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στην διαστακτικότητα που επιδυκνείουν Γερμανοί βουλευτές ακόμα και της συμπολίτευσης για να προσωρήσουν στην έγκριση της δανειακής σύμβασης που συμφωνήθηκε στο Eurogroup.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.