Δήμος Αγίας Νάπας: Ακύρωσε τις προσφορές για διευκολύνσεις στις παραλίες

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Δήμου, "το Συμβούλιο προχώρησε στην ενέργεια αυτή, λαμβάνοντας υπόψη τις επιστολές του Υπουργού Εσωτερικών και του Γενικού Ελεγκτή για διερεύνηση των ορών και κανονισμών των προσφορών που είχε προκηρύξει πρόσφατα αναφορικά με τις διευκολύνσεις στις παραλίες (Θαλάσσια Σπορ)".
 
Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος εξηγώντας τους λόγους της ακύρωσης των προσφορών, ανέφερε ότι ο κυριότερος λόγος είναι γιατί ένας από τους όρους αναφέρεται στο δικαίωμα υποβολής της προσφοράς σε όσους έχουν πέντε χρόνια εμπειρία στη συγκεκριμένη περιοχή που υποβάλλεται η προσφορά.
 
"Ο όρος αυτός, αν και είναι κανονισμός, ο οποίος ψηφίστηκε από τη Βουλή, εγκρίθηκε από το Υπουργικό και υιοθετήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή Παραλιών, ουσιαστικά αποτρέπει φορείς και άτομα από το να υποβάλουν προσφορά", προστίθεται στο δελτίο τύπου.
 
"Γι’ αυτό, εμείς θα αναμένουμε την απόφαση της Βουλής για αλλαγή των όρων. Δυστυχώς το Δημοτικό Συμβούλιο δεν είχε άλλη επιλογή από την ακύρωση των προσφορών μέχρις ότου διασφαλίσει καθαρές, νομότυπες και ίσες διαδικασίες. Επιβάλλεται να έχουμε το συντομότερο δυνατόν  απαντήσεις από τους αρμόδιους φορείς γιατί οι νέες προκηρύξεις θα πρέπει να δημοσιευθούν το αργότερο μέχρι τέλη Ιανουαρίου 2015", κατέληξε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας.
 

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...