Πυρά Χαννίδη κατά ΔΣ KOT και Υπ. Ενέργειας: «Έκδηλα παράνομες οι ενέργειες του ΔΣ»

Δεν πήγε στη συνεδρία ο ΧΑννίδης: Καμία απόφαση από το ΔΣ του ΚΟΤ 
 
Δεν λήφθηκε οποιαδήποτε απόφαση επί του θέματος που αφορά τον Γενικό Διευθυντή του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού Μάριου Χαννίδη επειδή αυτός δεν προσήλθε, όπως κλήθηκε, σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου σήμερα.
 
“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού συγκάλεσε για σήμερα Δευτέρα 17/11/2014 συνεδρία, στην οποία κλήθηκε ο Γ.Δ. να εκφράσει και να επεξηγήσει τη θέση του. Με βάση το γεγονός ότι ο Γενικός Διευθυντής δεν προσήλθε στη συνεδρία, δεν λήφθηκε οποιαδήποτε απόφαση επί του θέματος” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΚΟΤ.
 
“Το Διοικητικό Συμβούλιο διαβεβαιώνει ότι ενεργεί πάντα με τρόπο που να συνάδει με τη νομιμότητα”, καταλήγει η ανακοίνωση.
 
 
Νωρίτερα
Στην επιστολή του ο κ. Χαννίδης, κάνει λόγο για έκδηλα παράνομες ενέργειες εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου.
 
Παράλληλα, τα πυρά του στρέφει και προς τον Υπουργό Ενέργειας, Γιώργο Λακκοτρύπη, αναφέροντας ότι, «Ο Υπουργός κος Γιώργος Λακκοτρύπης είχε την υποχρέωση του ελέγχου τόσο του προληπτικού όσο και του κατασταλτικού των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ μετά την πάροδο ενός σχεδόν έτους να μέμφεται και να επικρίνει αποφάσεις που ο ίδιος συμμετείχε».
 
Τέλος, τονίζει ότι ο Γενικός Ελεγκτής σε δηλώσεις του ανέφερε, «Κατά πόσον υπάρχει διασύνδεση προσώπων από τον ΚΟΤ, να το πω πιο απλά εγώ, προσώπων από τον ΚΟΤ με μεσάζοντες, αυτό για την περίπτωση του κύριου Χαννίδη δεν έχουμε καμία ένδειξη, ούτε υποψία έχουμε που να δείχνει ότι υπάρχει κάτι τέτοιο».

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή: 
 
Πρόεδρο και Μέλη 
Διοικητικού Συμβουλίου
Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού

ΘΕΜΑ: Η ειλημμένη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού αναφορικά με την εισήγηση προς το Υπουργικό Συμβούλιο για διακοπή του συμβολαίου μου ως Γενικού Διευθυντή του ΚΟΤ.
 
Αναφέρομαι στο πιο πάνω θέμα  και στην επιστολή που μου απέστειλε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΤ κύριος Άγγελος Λοΐζου την Παρασκευή 14/11/2014, και ώρα 2:00μμ., με την οποία με καλεί στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 17/11/2014, η ώρα 3:00μμ., για να εκφράσω τις απόψεις μου σε θέματα που αναγράφονται στην υπό αναφορά επιστολή (η οποία και επισυνάπτεται) με ασαφή και γενικό τρόπο και σας πληροφορώ ότι η ενέργεια αυτή όπως και οι προηγούμενες  που ακολουθήθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο αναφορικά με την περίπτωση μου, είναι έκδηλα παράνομες, αντίθετες προς κάθε έννοια δικαιοσύνης, χρηστής διοίκησης, φυσικής δικαιοσύνης αλλά και γενικότερα σε οποιεσδήποτε ενέργειες που οφείλουν συμβούλια ημικρατικών οργανισμών να ακολουθούν, για τον κάθε ένα και όλους μαζί από τους ακόλουθους λόγους: 
 
 
Η πιο πάνω επιστολή του κ. Άγγελου Λοΐζου δεν αποτελεί προϊόν ή εκτέλεση οποιασδήποτε σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Κ.Ο.Τ. νόμιμα ειλημμένης σε συνεδρίαση του. 
 
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, στην τελευταία συνεδρίαση σας ημερομηνίας 11/11/2014 δεν λήφθηκε τέτοια απόφαση, ούτε υπήρξε οποιαδήποτε μεταγενέστερη συνεδρίαση στην οποία να έχει ληφθεί τέτοια απόφαση.
 
Συνεπώς, το περιεχόμενο της επιστολής του κ. Λοΐζου ημερομηνίας 14/11/2014, δεν μπορεί να αποτελεί παρά μόνο «απόφαση» του υπογράφοντα αυτής και δη παράνομης, αφού τέτοια απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου δεν έχει ληφθεί.
 
Στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ημερομηνίας 11/11/2014, με αφορμή σημείωμα το οποίο ετοιμάστηκε από το Τμήμα Διοίκησης του Οργανισμού με θέμα «συνεργασία με Impact Media Global Ltd» και στο οποίο καταλογίζονται σοβαρότατες παρατυπίες στη διαδικασία που ακολουθήθηκε από τον Πρόεδρο κύριο Άγγελο Λοΐζου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, συζητήθηκε και λήφθηκε απόφαση από το Διοικητικό Συμβούλιο, με τη διαφωνία δύο μελών, των κυρίων Νίκου Γρηγορίου και Ηρόδοτου Ηροδότου, για εισήγηση προς  το Υπουργικό Συμβούλιο διακοπής του συμβολαίου μου ως Γενικού Διευθυντή του ΚΟΤ, δηλαδή την απόλυση μου,  ως αυτή μου διαβιβάστηκε τηλεφωνικά το ίδιο βράδυ από τον κ. Άγγελο Λοΐζου. 
 
Σημειώνω εμφαντικά  ότι η απόφαση αυτή  λήφθηκε στην απουσία μου αφού την συγκεκριμένη ημέρα απουσίαζα για λόγους ασθενείας. 
 
Αυτή η απόφαση, σύμφωνα με τον κ. Λοΐζου, την οποία επανέλαβε αργότερα πολλές φορές και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και η οποία δεν ήταν ομόφωνη, συνίστατο στα ακόλουθα:
 
«Το Δ.Σ. αποφάσισε:
 
Να άρει την εμπιστοσύνη του προς το Γενικό Διευθυντή και το Διευθυντή Τμήματος κ. Μεταξά, ως προς τον χειρισμό θεμάτων υψίστης τουριστικής και εθνικής σημασίας.
 
Να εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο τη διακοπή του συμβολαίου του Γενικού Διευθυντή.
 
Να θέσει σε διαθεσιμότητα το Διευθυντή Τμήματος κ. M. Mεταξά μέχρι την τελική εξέταση της συγκεκριμένης υπόθεσης αλλά και άλλων υποθέσεων».
 
Η πιο πάνω απόφαση είναι, βέβαια, έκδηλα παράνομη για πέραν του ενός λόγους όπως μη διεξαγωγή της νενομισμένης διαδικασίας, μη τήρηση κανόνων φυσικής δικαιοσύνης κ.α.
 
Το πρακτικό της εν λόγω απόφασης δεν μου έχει κοινοποιηθεί και αγνοώ αν έχει επικυρωθεί μέχρι σήμερα, κάτι το οποίο αμφιβάλλω να έχει επισυμβεί ακόμη.
 
Το κυριότερο, όμως, είναι ότι, η πιο πάνω παράνομη απόφαση σας δεν έχει μέχρι σήμερα ανακληθεί ή ακυρωθεί με οποιαδήποτε απόφαση, νόμιμα ειλημμένη σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
 
Αντιλαμβάνεστε, πιστεύω, ότι ενόψει της απόφασης σας ημερομηνίας 11/11/2014, η απαίτηση του κ. Λοΐζου ουσιαστικά για να «λογοδοτήσω», ως η επιστολή του ημερομηνίας 14/11/2014, η οποία, ως προανέφερα, δεν βασίζεται σε οποιαδήποτε τέτοια απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, συγκρούεται έκδηλα ακόμα και με την παράνομη απόφαση σας ημερομηνίας 11/11/2014.
 
Συνεπώς, δεν είναι νομικά επιτρεπτό να απαιτείται ως απαιτείται με την επιστολή ημερομηνίας 14/11/2014, μετά που έχετε ήδη λάβει απόφαση στη συνεδρία του  Διοικητικού Συμβουλίου με ημερομηνία 11/11/14 για εισήγηση προς το Υπουργικό Συμβούλιο διακοπής του συμβολαίου μου, χωρίς προηγουμένως να με ενημερώσετε αν έχετε ανακαλέσει την απόφασή σας αυτή, και εν πάση περιπτώσει χωρίς να έχετε ακολουθήσει οποιανδήποτε νομική διαδικασία προς εξέταση των θεμάτων που ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ έχουν εγερθεί και αναφερθεί στην επιστολή ημερομηνίας 14/11/14. 
 
Είναι πρωτοφανές να καλείται ο επηρεαζόμενος από απόφαση που ήδη λήφθηκε, εκ των υστέρων να εκφέρει τις απόψεις του και έκδηλα παραβιάζεται ο κανόνας της φυσικής δικαιοσύνης, ο οποίος ορίζει ότι ουδείς δύναται να κατηγορηθεί χωρίς να του δοθεί η δυνατότητα να απαντήσει στα θέματα για τα οποία κατηγορείται (μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις).
 
Πέραν των πιο πάνω και χωρίς επηρεασμό αυτών, σας αναφέρω και τα ακόλουθα σημαντικά:
 
Η επιστολή σας ημερομηνίας 14/11/2014 μου κοινοποιήθηκε την ίδια ημέρα Παρασκευή περί τις 2μμ. με email. Και με καλείτε να μελετήσω και να τοποθετηθώ επί σωρεία θεμάτων μέχρι την Δευτέρα 17/11/2014, πράγμα χρονικά αδύνατο. Και κατά παράβαση των αρχών της φυσικής δικαιοσύνης. Και χωρίς να έχω, πρακτικά, οποιαδήποτε δυνατότητα να επικαλεστώ στο ελάχιστο χρονικό διάστημα που μου παρέχεται, την βοήθεια δικηγόρου προς υπεράσπιση μου.
 
Επιπρόσθετα των πιο πάνω, με καλείτε να τοποθετηθώ, χωρίς να υπάρχει ούτε σχετική απόφαση για πειθαρχική δίωξη μου, ούτε διαμορφωμένο κατηγορητήριο ώστε να γνωρίζω τις συγκεκριμένες κατηγορίες εναντίον μου και τα γεγονότα αυτών, χωρίς να με έχετε εφοδιάσει με το εις βάρος μου μαρτυρικό υλικό και έγγραφα, σε πλήρη ασάφεια σε ποιες συγκεκριμένες αποφάσεις σας αναφέρεστε που δεν εκτελέστηκαν από εμένα, ποιες αναφορές για μένα στις εκθέσεις που έγιναν θεωρούνται «εναντίον» μου. 
 
Στην υπό αναφορά επιστολή που μου έχει αποσταλεί, αναφέρονται θέματα τα οποία αναμένεται να τοποθετηθώ και να εκφράσω τις θέσεις μου, χρησιμοποιείται η έκφραση «παραδείγματος χάριν», το οποίο είναι νομικά επιεικώς  απαράδεκτο, και  αναμένεται να τοποθετηθώ σε θέματα τα οποία δεν μου έχουν  αποκαλυφθεί.
 
Επιπρόσθετα αναμένεται από εμένα να τοποθετηθώ επί της έρευνας που διεξήγαγε  ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, το περιεχόμενο της οποίας ουδέποτε περιήλθε επισήμως σε γνώμη μου, εφόσον και αυτό δεν μου έχει αποσταλεί, αλλά την ίδια ώρα ευρίσκετο μέρος αυτού δημοσιευμένο σε ημερήσιο τύπο. 
 
Δεν μου έχει δοθεί η δυνατότητα να αντεξετάσω μάρτυρες, αν τέτοιοι υπάρχουν, και, βέβαια, κατά παράβαση και των όρων του συμβολαίου μου που ρητώς αναφέρει, ότι εφαρμόζονται οι περί πειθαρχικής ευθύνης Κανονισμοί του ΚΟΤ, οι οποίοι παραπέμπουν στις διαδικασίες που εφαρμόζονται κατά αναλογία στη Δημόσια Υπηρεσία. 
 
Η πιο πάνω απαίτηση του κ. Λοΐζου, παραβιάζει, συνεπώς, κάθε έννοια χρηστής διοίκησης και φυσικής δικαιοσύνης.
 
Επιπρόσθετα των πιο πάνω, ο κ. Λοΐζου σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εμφανίσεις του  που έλαβαν χώρα μέχρι και μετά την αποστολή της εν λόγω επιστολής ημερομηνίας 14/11/14, έχει ξεκάθαρα και με έντονο ύφος προκαταλάβει την «ενοχή» και «ευθύνη» μου, χωρίς να με ακούσει σε νόμιμη διαδικασία, με αναφορές του τύπου «Ο Χαννίδης αποτελεί παρελθόν από τον ΚΟΤ» «δεν τον εμπιστευόμαστε πλέον», «δεν μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί του», «και να τον ακούσουμε  τι σημασία έχει αφού και ότι και να μας πει, έχουμε αποφασίσει» και άλλες παρόμοιες αναφορές οι οποίες είναι καταγραμμένες. 
 
Το ίδιο έχει πράξει και η πλειονότητα του Διοικητικού Συμβουλίου ερήμην μου, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Λοΐζου, εφόσον συμμετείχαν στην απόφαση που λήφθηκε στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου  ημερομηνίας 11/11/2014, αίροντας την εμπιστοσύνη τους προς εμένα. Τίθεται, συνεπώς, το ερώτημα, πως είναι δυνατό να τύχω δίκαιης πειθαρχικής διαδικασίας, κρινόμενος από τα ίδια πρόσωπα που έχουν προκαταλάβει την ενοχή μου και την ευθύνη μου; Από πρόσωπα τα οποία καθ’ όλη τη διάρκεια των συζητήσεων των διαφόρων θεμάτων ήταν οι ίδιοι που λάμβαναν τις αποφάσεις, έκριναν την υλοποίηση των αποφάσεων χωρίς  να δοθεί η δυνατότητα των επεξηγήσεων που είναι αναγκαίες για να κρίνονται πρόσωπα και πράξεις. Δεν είναι αυτό κραυγαλέα παράβαση των αρχών της φυσικής δικαιοσύνης;
 
Τα πιο πάνω καταλήγουν αβίαστα σε ακόμη ένα ερώτημα: Προς τι η απαίτηση τώρα της επιστολής του κ. Λοΐζου ημερομηνίας 14/11/2014; Δεν αποτελεί για κάθε λογικό άνθρωπο απόδειξη του λανθασμένου και παράνομου της πρώτης σας απόφασης ως Διοικητικό Συμβούλιο; Δεν είναι ΠΡΟΔΗΛΟ ότι ο μόνος σκοπός των ενεργειών σας είναι η παράνομη μου εκπαραθύρωση από τον ΚΟΤ με συνοπτικές και παράνομες διαδικασίες, ως έχω ανωτέρω σαφώς υποδείξει; Δεν αποτελεί μήπως σαφή ενέργεια δήθεν «νομιμοποίησης» ήδη ειλημμένης απόφασης σας για αποπομπή μου από την θέση που κατέχω; Είναι αυτό δίκαιη και νόμιμη διαδικασία;
 
Συνεπώς, η παρούσα επιστολή για όλους τους πιο πάνω λόγους, σας αποστέλλεται υπό διαμαρτυρία για το έκδηλα παράνομο των ενεργειών σας, άνευ οποιασδήποτε πρόθεσης σύμπραξης μου στην παρανομία που έχετε τροχιοδρομήσει και με πλήρη επιφύλαξη των δικαιωμάτων μου, έναντι και ενός έκαστου από εσάς προσωπικά.
 
Αυτονόητα, δεν αρνούμαι να τοποθετηθώ, αντίθετα σκοπεύω να το πράξω πλήρως και αναλυτικά, ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ, στα πλαίσια μιας νόμιμης διαδικασίας, ως προβλέπει το σχετικό νομοθετικό, κανονιστικό και συμβατικό πλαίσιο που διέπει και την περίπτωση μου, επί όλων των θεμάτων εφόσον αυτά μου συγκεκριμενοποιηθούν.
 
Προς το παρόν αρκούμαι να σας υποδείξω, τις αναφορές του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας σε δημόσιες παρεμβάσεις του κατά τις ημερομηνίες 15-16/11/14 σε διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επί του θέματος που με αφορά και σε σχέση  με τις παρατηρήσεις του.  Παραδειγματικά αναφέρω αυτούσια τη δήλωση του Γενικού Ελεγκτή στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ σε συζήτηση του με τον κ. Ποταμίτη όπου επί λέξει ανέφερε «Κατά πόσον υπάρχει διασύνδεση προσώπων από τον ΚΟΤ, να το πω πιο απλά εγώ, προσώπων από τον ΚΟΤ με μεσάζοντες, αυτό για την περίπτωση του κύριου Χαννίδη δεν έχουμε καμία ένδειξη, ούτε υποψία έχουμε που να δείχνει ότι υπάρχει κάτι τέτοιο» και «Αυτό το αναφέρω γενικά.  Μπορώ όμως να πω ότι δεν αφορά τον κύριο Χαννίδη». Το Διοικητικό Συμβούλιο ως όργανο λάμβανε αποφάσεις για σωρεία  θεμάτων που αφορούν οι παρατηρήσεις περιέχονται στην έκθεση  του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας . Το Διοικητικό Συμβούλιο έκδηλα  επιθυμεί, να τις μεταθέσει στους ώμους μου, απαλλάσσοντας τον εαυτό του με αυτό τον τρόπο και γινόμενος, ουσιαστικά, κριτής και δικαστής της αυτού υπόθεσης.
 
Αναφορικά με τις ενέργειες του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, ο ίδιος, σύμφωνα με το νόμο Περί Κυπριακού Οργανισμού Νόμοι 1969-2005 έχει την υποχρέωση «να ασκεί εποπτεία όσον αφορά τη λειτουργία του Οργανισμού και ελέγχει προληπτικά, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργικού Συμβουλίου, με ιδιαίτερη σοβαρότητα τις διαχειριστικές πράξεις του Οργανισμού και να έχει τη δυνατότητα να τροποποιεί ή ακυρώνει αυτές», αλλά επιπρόσθετα ο ίδιος μετείχε στις διαδικασίες και λήψη αποφάσεων και λάμβανε γνώση τόσο κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, όπου είχαν συζητηθεί όλα τα θέματα που αναγράφονται στην έκθεση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, αλλά και δια της αποστολής από τον Οργανισμό όλων των πρακτικών των αποφάσεων. 
 
Να σημειωθεί ότι στις Συνεδρίες του Διοικητικού Συμβουλίου μετέχει με βάση το Νόμο εκπρόσωπος του Υπουργού, η κα Νίκη Πασχαλίδου, Λειτουργός του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, που μετέχει και παρακολουθεί τις συνεδρίες του Διοικητικού Συμβουλίου και ενημερώνει τον Υπουργό. 
 
Ο Υπουργός κος Γιώργος Λακκοτρύπης είχε την υποχρέωση του ελέγχου τόσο του προληπτικού όσο και του κατασταλτικού των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ μετά την πάροδο ενός σχεδόν έτους να μέμφεται και να επικρίνει αποφάσεις που ο ίδιος συμμετείχε. 
 
Σημειώνω ότι για θέματα που περιέχονται στην έκθεση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας και αφορούσαν συμβάσεις του Οργανισμού στον τομέα της προβολής και της διαφήμισης, ο κος Λακκοτρύπης ενέκρινε και γραπτώς την όλη διαδικασία παρέχοντας την έγκριση για μεταφορά των σχετικών κονδυλίων. 
 
Ας σημειωθεί ότι, το γεγονός αυτό έλαβε χώρα πριν περίπου εννέα μήνες και είναι πρωτοφανές ο ίδιος να ερευνά τον εαυτό του αλλά και να γίνεται δικαστής της αυτού υπόθεσης αποστέλλοντας έρευνα που διεξήχθη υπό την δική του εποπτεία και τις προσωπικές του οδηγίες. 
Επιπρόσθετα θέλω να αναφέρω ότι ως με πληροφόρησε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχα στις 11/11/14 ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κος Άγγελος Λοΐζου, για τη λήψη της πρόδηλα παράνομης απόφασης σας ήταν ενημερωμένος και ο ίδιος ο Υπουργός κος Λακκοτρύπης, ο οποίος με βάση το σχετικό Νόμο όφειλε να εξετάσει τη λήψη της παράνομης απόφασης που λήφθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο, εφόσον με βάση το Νόμο, ο ίδιος δύναται να τροποποιεί και να ακυρώνει αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. 
 
Το τι αναμένει ο οποιοσδήποτε πολίτης από ένα κράτος δικαίου είναι τα πρόσωπα που με βάση το νόμο θα ασκούν εξουσία αλλά ταυτόχρονα έχουν και υποχρεώσεις, να τις εκτελούν μέσα στα πλαίσια της χρηστής διοίκησης και νομιμότητας και προ πάντων μη ΣΤΟΧΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ πρόσωπα, τα οποία πιθανό να μην τους είναι αρεστά. Συνεπώς, και ο Υπουργός είναι αναρμόδιος να γίνει «εξεταστής και δικαστής» της αυτού υπόθεσης,
 
Η παρούσα επιστολή κοινοποιείται και στις Επιτροπές Ελέγχου και  Θεσμών και Αξιών της Βουλής, με την θερμή παράκληση όπως επιληφθεί του θέματος, ως κραυγαλέα περίπτωση παραβίασης κάθε αρχής δικαίου.
 
Λόγω του ότι το μόνο θέμα συζήτησης της σημερινής συνεδρίασης, βάσει της επιστολής που απέστειλε ο κος Λοΐζου σε εμένα, είναι θέμα που με αφορά και για τους λόγους που έχω προαναφέρει δεν προτίθεμαι να παραστώ στην πιο πάνω παράνομη διαδικασία για τους σκοπούς που ο κος Λοΐζου παρανόμως απαιτεί δια της επιστολής του ημερ. 11/11/2014. 
 
Καθηκόντως, βέβαια, θα συμμετέχω σε όλες τις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου όπως και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για οποιαδήποτε άλλα θέματα. 
 
Προειδοποιείστε ότι τυχόν απόφαση σας, η οποία  θα συνιστά παύση  ή απόλυση μου είναι έκδηλα παράνομη και δε θα γίνει αποδεκτή εκ μέρους μου. Πέραν τούτου, τέτοια απόφαση δεν δύναται να τεθεί σε ισχύ, χωρίς την έγκριση της από το Υπουργικό Συμβούλιο, ως καλά γνωρίζετε, το οποίο καλώ, όπως μην επικυρώσει τέτοια τυχόν απόφαση σας, ληφθείσα παρανόμως, ως έχω ανωτέρω επεξηγήσει, προστατεύοντας τόσο την χρηστή διοίκηση όσο και τους κανόνες δικαίου και της φυσικής δικαιοσύνης.
 
Καλώ, επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο, όπως προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες για αποκατάσταση της νομιμότητας, ως έχω υποδείξει ανωτέρω στην παρούσα επιστολή μου.
 
 
 
Μάριος Χαννίδης,
Γενικός Διευθυντής του ΚΟΤ
 

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...