Αιτήσεις για μετεγγραφές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Προϋπόθεση αποτελεί, αναφέρεται, να έχουν εξασφαλίσει στις Παγκύπριες εξετάσεις τουλάχιστον τη βαθμολογία του τελευταίου εισαχθέντος, στο πρόγραμμα σπουδών που αιτούνται, βάσει της τελευταίας κατανομής θέσεων με τις Παγκύπριες εξετάσεις (Β’ ή/και Γ’ κατανομή).
 
Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μόνο για περιορισμένο αριθμό θέσεων σε Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου που διαθέτουν κενές θέσεις.
Όσοι υποψήφιοι γίνουν δεκτοί, θα αρχίσουν τη φοίτησή τους το Εαρινό Εξάμηνο 2013/2014.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα Προγράμματα Σπουδών που διαθέτουν κενές θέσεις, καθώς και να εξασφαλίσουν τα έντυπα αιτήσεων και όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα κριτήρια εισδοχής μέσω της διαδικασίας μετεγγραφών και δεύτερου πτυχίου από το Γραφείο Εξυπηρέτησης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, Κτίριο Συμβουλίου – Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης (ισόγειο) στην Πανεπιστημιούπολη ή από την ιστοσελίδα της Υπηρεσίας στη διεύθυνση www.ucy.ac.cy/fmweb (Τελευταία Νέα/Ανακοινώσεις).
Οι αιτήσεις μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά/ βεβαιώσεις πρέπει να υποβληθούν στην Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας από  την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 μέχρι και την Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013 ή να σταλούν ταχυδρομικώς (με σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι και την 1η Νοεμβρίου 2013) στη διεύθυνση Πανεπιστήμιο Κύπρου, Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, Λεωφ. Πανεπιστημίου 1, 2109 Αγλαντζιά, Τ.Θ. 20537, 1678 Λευκωσία, Κύπρος.
 
Στο φάκελο πρέπει να αναγράφεται η ένδειξη «Αίτηση για Μετεγγραφή ή για Απόκτηση Δεύτερου Πτυχίου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου».

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.