Ταξιδιωτική οδηγία για Λίβανο από το ΥΠΕΞ

Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση, οι πολίτες της Δημοκρατίας, που διαμένουν μόνιμα ή προτίθενται να ταξιδεύσουν στο Λίβανο, συμβουλεύονται όπως αποφύγουν να ταξιδέψουν στη χώρα αυτήν αν δεν είναι αναγκαίο και όπως επιδεικνύουν τη δέουσα προσοχή.

 
Συνιστάται, επίσης, όπως παρακολουθούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έτσι ώστε να τηρούνται ενήμεροι συνεχώς για τις τυχόν εξελίξεις και να ακολουθούν τις οδηγίες των τοπικών Αρχών.
 
Σε περίπτωση έκτακτης ή/και προξενικής ανάγκης, οι Κύπριοι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το Λειτουργό Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών, στο τηλέφωνο 00357-99660129, ή με το Τμήμα Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Εξωτερικών στο 00357-22801000, ή με την Πρεσβεία της Δημοκρατίας στη Βηρυτό (M.N.C. Building, Debbas Street, Rmeil-Achrafieh, Beirut, Lebanon, στο τηλέφωνο 00961-1-329500 ext. 101.
 
Για επείγουσες κλήσεις μπορούν να καλούν στον αριθμό 00961-71559500 (εκτός ωρών γραφείου).
 

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.