'Φαγητό από καρδιάς' από το 'Ίδρυμα Στέλιος'

Ανακοίνωση από το «Ίδρυμα Στέλιος» αναφέρει ότι «το πρόγραμμα εφαρμόζεται αυστηρά χωρίς διακρίσεις και η μόνη υποχρέωση των δωρεοδόχων είναι να δώσουν το όνομα και το επίθετό τους, την ημερομηνία γεννήσεως και τουλάχιστον ένα τηλεφωνικό αριθμό ή την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου». 
 
Ακολούθως, «το Ίδρυμα πρέπει να καταχωρεί τους δωρεοδόχους ώστε να ελέγχει τις ποσότητες και να είναι αποτελεσματικό στις δαπάνες του».
 
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η ανεπίσημη έναρξη του προγράμματος έγινε στις 8 Μαΐου στη Λεμεσό ως το πιλοτικό σημείο και προσέφερε ένα γεύμα-σνακ σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη –δωρεάν και με ένα χαμόγελο από καρδιάς».
 
Καταλήγοντας το «Ίδρυμα Στέλιος» αναφέρει ότι «κάθε προσπάθεια θα καταβληθεί για να προέλθουν τα υλικά από ντόπιους προμηθευτές βασικών προϊόντων, όπως η πρώτη συνταγή που είναι ένα σάντουιτς με χαλλούμι και ντομάτα/αγγουράκι, που θα προσφέρεται σε αυτούς που εγγραφούν στο πρόγραμμα μεταξύ 12:00 μμ και 2:00 μμ από Δευτέρα ως Παρασκευή».
 

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.