Τα μυστικά του Οβελία: Υπομονή και …κάρβουνο!

 Του Γιάννη Σελινόπουλου

 

Πρωινό ξύπνημα και πολύ υπομονή προϋποθέτει η επιτυχία στο ψήσιμο του οβελία σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Κρεοπωλών, Κώστα Λειβαδιώτη.

Το μέγεθος του οβελία δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, όσο η υπομονή στο ψήσιμο.

Αν πάλι δεν θα μπείτε σε όλη αυτή τη φασαρία, μπορείτε να επωφεληθείτε από τον κόπο άλλων.

Οι τιμές στο αρνάκι φέτος ήταν 20% χαμηλότερες σε σχέση με πέρυσι.

Το ολόκληρο πουλήθηκε στην αγορά από 6 μέχρι 8 ευρώ το κιλό, και τα τεμάχια κρέατος από 6 μέχρι 9 ευρώ το κιλό.

 

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.